söndag, mars 15, 2009

Kalas!

Nu har jag klarat av en hel vecka utan avbrott pga av sjukdom. Ganska skönt faktiskt!
Helgen har gått fort som vanligt. Igår åkte mamma och jag till Sävsjö för ett besök i badhuset. Det var ett bra tag sen jag var där men det märktes inte. Jag trivdes alldeles utmärkt. Det roligaste var att åka vatten-rutchkana och att hoppa sittandes från kanten till mamma i vattnet.

När vi badat klart åkte vi till mormor och morfar för kalas. Min mormor och min mammas mormor har under veckan hunnit med att fylla 50 och 80 år så det var ett riktigt stor-kalas. Det var fullt ös från början. Mammas kusiner och kusinbarn var med och Tristan kom oxå en sväng. Massor att göra med andra ord. Jag höll i gång ända tills vi åkte från kalaset vid elva-tiden på kvällen. Men vi hann inte många meter innan jag somnade i min bilstol! (Ska försöka hitta lite bilder från kalaset eftersom inte vi tog några då vår kamera stannade kvar i vårt hus...)

Jag fick låna ytterligare några kläder av min syssling Hanna. Idag packade mamma in dom i min garderob. Det mesta var för stort till mig men det var några strumpor som var lagom. De ville jag genast använda. (Det var ju Bamse på!) Mamma talade om för mig att jag fått låna dom av Hanna som vi träffat igår. Jag hade även på mig en tröja som jag lånat av henne. Efter min middagslur, när jag precis vaknat, så satt jag i sängen och sa "Hanna!" och pekade på mina strumpor. Först förstod inte mamma vad jag menade men sen kom hon ju på att jag menade att jag lånat strumporna av Hanna... Vilket bra minne jag har!

2 kommentarer:

Busungen Hanna & hennes familj sa...

Vad gullig du är My! Hanna blev jätteglad när jag berättade att du kan säga Hanna = )
kram

Anonym sa...

Hej My! Nu håller mor-far på att sätta ihop min träningsgrej så jag hoppas komma igång med den snart. Det ska bli spännande. I morgon kommer jag ju och hämtar dig på dagis så vi ses då. Kramisar från mor-mor å mor-far.