lördag, december 20, 2008

Julgranshuggning

Idag begav vi oss ut i skogen för att hugga en julgran. Vädret var inte det bästa precis. Runt noll grader och regn men det spelade inte stor roll för en gran måste man ju ha. Pappa, mamma, jag och farfar följde med farfars kompis ut. Efter lite letande och några snubblingar i gyttjan så hittade vi några fina. När vi kom hem så klädde vi granen i vårt uterum. Jag hjälpte till med julgranskulorna vilket innebar att mamma fick leta efter dem på golvet i hela uterummet. Granen blev i alla fall jättefin!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej My! Vilken fin gran ni hittade iskogen. Morfar och jag har varit ute och gått en runda med Hugo. Maria och Liam är i Nässjö och hälsar på tant Ingrid. I eftermiddag ska vi åka in till Martin och hälsa på lite, och så ska vi passa på att handla oxå. Det blir nog att vi tar in våran gran i kväll. Hälsa dina päron så ses vi snart igen Kram mormor.

Maria sa...

Tjohooo vad fin din gran blev! Får komma å titta närmare på den någon dag. Här ska det oxå in gran är det tänkt...imon hoppas jag! Kram på dig ;)