måndag, mars 03, 2008

Mums!




Va gott det är med leverpastejsmörgås. Speciellt när man får äta själv!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej My! Det är gott med leverpastejmacka. Brukar ta med mig till jobbet om jag inte jobbar hemma. Pratade med din mamma när du åt själv. Hörde hur du tyckte det var gott. Många kramar från Morfar å Bullen .

Anonym sa...

Tjoho!
Ska jag berätta något för dig som är ännu godare än leverpastejmackor??? JAa, hör jag dig säga där nere i Småland!!! Godis å gräddiga bakelser!!! När du blir så stor så att du får äta sånt för mamma Janey så ska jag ta med dig på en master-fika runda. Mums fillibabba! Kanske kan börja lite lätt till påsk, lr vad säger du mamma???!!!
Kram på dig ditt söta lilla charmo! Kajsa

Anonym sa...

Det är Pappa som bestämmer sånt lilla Kajsa-Bajs. Han är en mycket klok man. Han har bestämt att jag inte ska äta onyttiga saker för då blir man tjock och det vill man inte vara :)
/My

Anonym sa...

Så ska det låta Fisen. Men jag tror du skulle skriva Kajsa-Bajsa :)
/Världens bästa Pappa

Anonym sa...

My, vad snygg du är när du äter macka! Visst är det kul att äta själv??
Vet du vad mer som är kul? Att sticka iväg på upptäcktsfärd när mamma minst anar det. Det finns jättemycket att pilla och smaka på om man bara får lite försprång. Testa det!!
Vi ses i morgon!

Kramar från Hedda

Anonym sa...

Tjo!
Jaha, du My, nu ser du hur han är din far!!! Kommer förvägra dig det godaste i livet- sötsaker!!! Stå på dig, det går alltid att motionera vettu!!! Fast det är klart, det räcker med att du köper dig nåt gott till lördagen! Puss på dig!